Elażbieta Romanowska schudła 10 kg. Wystarczyło usunąć z diety jeden składnik
Ela Romanowska osiągnęła imponujący wynik, tracąc 10 kg na wadze. Postanowiła podzielić się swoim sukcesem i opowiedziała, jak jej się to udało. Kluczem do jej metamorfozy było wyeliminowanie jednego składnika z diety.
Ela Romanowska przeszła ostatnio przez trudny okres. Spotkała ją fala nieprzychylnych opinii, gdy zastąpiła ukochaną przez wszystkich Katarzynę Dowbor w programie "Nasz nowy dom".
Nowa prowadząca "Nasz nowy dom" schudła 10 kg
Elżbieta Romanowska zdobyła popularność dzięki roli Jolanty Pietrek w serialu "Ranczo". Gdy jej kariera wydawała się nieco przygasła, powróciła z impetem. Kilka dni temu Polsat ogłosił, że to ona zastąpi Kasię Dowbor w programie "Nasz nowy dom".
Na najnowszych zdjęciach z planu można zauważyć, że aktorka osiągnęła znaczną utratę wagi. Okazuje się, że kluczem do jej sukcesu było ograniczenie spożycia jednego produktu. W wywiadzie z "Jastrząb Post" ujawniła, o co chodzi. Jak udało jej się schudnąć?
Romanowska zdradza sekret swojej metamorfozy. Dlaczego tak schudła?
W rozmowie z "Jastrząb Post" aktorka i prezenterka opowiedziała o swojej diecie. Okazało się, że ograniczenie spożycia mięsa miało na nią duży wpływ.
- Ja staram się słuchać swojego ciała. Ono najczęściej podpowiada mi to, na co ma ochotę. Obecnie mam odrzut od mięsa. Zdecydowanie bardziej smakują mi warzywa, owoce, ryby, czasem troszkę owoce morza. To się sprawdza. Ja się czuję świetnie, więc na razie tej diety się trzymam – wyjaśniła reporterce serwisu.
Ela jest bardzo zainteresowana wegetarianizmem i dużo czyta na ten temat.
- Na razie czytam. Chciałabym ograniczyć to mięso do minimum, a w przyszłości całkowicie z niego zrezygnować. Trzeba to zrobić z głową. Nie można robić tego na „hurra”. Trzeba się wgłębić w temat, dowiedzieć, jakie produkty powinniśmy jeść, żeby zastąpić to, co jednak mięso nam daje – tłumaczy gwiazda.